2106754590 & 2106993690 & 6972228484

Για οποιαδήποτε απορία

Λεωφ. Μεσογείων 161

Αθήνα 115 26

Κωδ. προιόντος 43130000 Κατηγορία

Ρινική Μάσκα Wizard 210 Apex Medical

130,00 συμπερ. ΦΠΑ

Η ρινική μάσκα Wizard 210 της Apex Medical είναι η ρινική μάσκα μάρκας Apex Medical για τη θεραπεία της άπνοιας στον ύπνο και η απόδοση διανομής σημείων πίεσης παρέχει έναν ξεκούραστο βραδινό ύπνο.

 

Share:

Ρινική Μάσκα Wizard 210 Apex Medical

SKU 43130000 Κατηγορία

Η ρινική μάσκα WiZARD 210 ξεπερνά τα πρότυπα άνεσης και απόδοσης στη θεραπεία της άπνοιας στον ύπνο , φέρνοντας απόδοση κατανομής σημείου πίεσης που προσφέρει αποτελεσματική στεγανοποίηση χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση.

Η πρακτικότητα των μάσκων Apex Medical είναι πρωτοποριακή στο μοντέλο WiZARD 210 , χάρη στο σύστημα γρήγορης τοποθέτησης και αφαίρεσης των εξαρτημάτων που διευκολύνει το χειρισμό και την καθημερινή χρήση.

Κύρια χαρακτηριστικά της μάσκας WiZARD 210 :

– Υποστήριξη κατανομής πίεσης

– Μαλακό μαξιλάρι σιλικόνης

– Γρήγορη απελευθέρωση του σωλήνα

– Συντόμευση κλιπ

 

Υποστήριξη κατανομής πίεσης

Η ομοιόμορφη στήριξη κατανομής πίεσης της μάσκας WiZARD 210 στηρίζεται στο μέτωπο, με μαλακά μέρη σιλικόνης που ανακουφίζουν την πίεση, η οποία μπορεί να προκληθεί στη ρινική περιοχή, κατά τη θεραπεία της άπνοιας ύπνου .

Μαλακό μαξιλάρι σιλικόνης

Το μαξιλάρι σιλικόνης Soft Touch είναι εξαιρετικά μαλακό, με τρία σημεία σύνδεσης για εύκολη κατανομή των σημείων πίεσης στη ρινική περιοχή.

Γρήγορη απελευθέρωση σωλήνων

Η μάσκα WiZARD 210 διαθέτει ένα κομμάτι που επιτρέπει γρήγορη συντήρηση και ευκολία στην καθημερινή χρήση. Ο σύνδεσμος, το εξάρτημα που βρίσκεται μεταξύ του κοντού σωλήνα και του αγκώνα της μάσκας, επιτρέπει βολική σύνδεση και αποσύνδεση κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων ύπνου.

Συντόμευση κλιπ

Τα κλιπ συντόμευσης μάσκας WiZARD 210 αφαιρούνται εύκολα, με ένα μόνο χέρι είναι εύκολο να αφαιρεθεί η μάσκα. Τι φέρνει πρακτικότητα στη θεραπεία της άπνοιας στον ύπνο , εάν πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα για να πιείτε νερό, για παράδειγμα.

Κατασκευαστής

APEX

Μέγεθος

S, M, L

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.