2106754590 & 2106993690 & 6972228484

Για οποιαδήποτε απορία

Λεωφ. Μεσογείων 161

Αθήνα 115 26

Κωδ. προιόντος 43130000-S Κατηγορία
MPN: YN-02

Μάσκα Cpap Ρινική Μάσκα Yuwell YN-02

49,00

Η ρινική μάσκα Breathwear – Yuwell είναι ελαφριά και αθόρυβη, με προσαρμόσιμο συνδετήρα και προσαρμόσιμο υποαλλεργικό μαξιλάρι σιλικόνης στη γέφυρα της μύτης και μπορεί να προσαρμοστεί σε διαφορετικούς τύπους προσώπου. Γρήγορη και βολική για συντήρηση για καθημερινή χρήση, η υποδοχή γρήγορης απελευθέρωσης σάς επιτρέπει να αποσυνδέετε και να συνδέετε εύκολα τη μάσκα YN-02 στη συσκευή σας.

Share:

Μάσκα Cpap Ρινική Μάσκα Yuwell YN-02

SKU 43130000-S Κατηγορία

Η μάσκα YN-02 συνοδεύεται από ένα μαξιλάρι σιλικόνης που εύκαμπτο και είναι αεροστεγές, ελαφρύ και μαλακό. Αυτό μειώνει την πίεση του προσώπου και προσαρμόζεται αυτόματα ανάλογα με τα διαφορετικά σχήματα του προσώπου. Οι κυψελωτοί αεραγωγοί έχουν σχεδιαστεί για να είναι ήπιοι και αθόρυβοι και ο σύνδεσμος γρήγορης απελευθέρωσης βοηθά στον εύκολο διαχωρισμό των σωλήνων από τη μάσκα. Τα καλύμματα κεφαλής είναι κατασκευασμένα από μαλακό και φιλικό προς το δέρμα ύφασμα και εξασφαλίζουν τη μέγιστη άνεση του ασθενούς.

Η ρινική μάσκα BreathWear-Yuwell είναι το απαραίτητο αξεσουάρ για τη θεραπεία της υπνικής απνοιάς . Συμβατό με συσκευές BPAP και CPAP, εγγυάται μέγιστη άνεση κατά τη διάρκεια του νυχτερινού σας ύπνου.

Το YN-02 διαθέτει προσαρμογέα επιφάνειας σιλικόνης, τη κάνει απαλή στην αφή και υποαλλεργική. Έτσι στη θεραπεία του ροχαλητού θα έχει την ταχύτερη και πιο άνετη προσαρμογή.

Ο προσαρμογέας ρινικής μάσκας BreathWear είναι κατασκευασμένος από εργονομική σιλικόνη, πιο εύκαμπτος και ευκολότερος στη συντήρηση κατά τον καθαρισμό της μάσκας YN-02 .

Η ρινική θήκη μάσκας YN – 02 έχει ελαστική συγκράτηση και επάνω μπροστινή λαβή, κάνοντας το μετωπιαίο στήριγμα της μάσκας πιο άνετο.

Το μαξιλάρι σιλικόνης της μάσκας YN-02 έχει προσαρμόσιμο σχέδιο στη γέφυρα της μύτης, το οποίο μπορεί να ρυθμιστεί αυτόματα ανάλογα με τα διαφορετικά σχήματα του προσώπου, ανακουφίζοντας καλύτερα την υψηλή ρινική πίεση και βελτιώνοντας την εμπειρία χρήσης.

Η έξοδος αέρα της ρινικής μάσκας BreathWear διαθέτει μια αθόρυβη οπή εξαερισμού, μειώνοντας την ένταση της διάβρωσης της ροής του αέρα, καθιστώντας την ακόμη πιο ομαλή και πιο αθόρυβη.

Τεχνικά χαρακτηριστικά YN-02:
Χρήση για ενήλικες
Άχρωμο/διαφανές
Διάμετρος βαλβίδας: αγκώνας 22mm
Ο τύπος σύνδεσης με σωλήνα αέρα υπό πίεση είναι κατάλληλος για πίεση
Υλικά:
Πολυανθρακικό και πολυπροπυλένιο κεντρικό πλαίσιο, βαλβίδα/αγκώνας και συνδετήρες
Μαξιλάρι σιλικόνης
Λουρί αφρού πολυουρεθάνης με νάιλον και λύκρα

 

Κατασκευαστής

yuwell

Μέγεθος

S, M, L

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.