2106754590 & 2106993690 & 6972228484

Για οποιαδήποτε απορία

Λεωφ. Μεσογείων 161

Αθήνα 115 26

Ενοικίαση αναπηρικού αμαξιδίου μεταφοράς στην Αθήνα

Ψάχνετε για ενοικίαση αναπηρικού αμαξιδίου για εσάς ή τον ασθενή σας; Βρείτε σε εμάς το τύπο του αναπηρικού καροτσιού για ενοικίαση που σας βολεύει και επωφεληθείτε απο τη μηνιαία ενοικίαση για όσο χρόνο το χρειάζεστε.Aμαξίδια απλού τύπου ή ειδικού τύπου, με μικρές ή μεγάλες ρόδες για τη μετακίνηση σας απο εσάς ή τον φροντιστή σας.

Διαθέτουμε όλους τους τύπους αναπηρικών αμαξιδίων προς ενοικίαση στο κατάστημα μας. Εάν θα θέλατε να σας οδηγήσουμε στην επιλογή του κατάλληλου αμαξιδίου για τις ανάγκες σας ή του ασθενή σας, είμαστε πάντα στη διάθεση σας. Στη MA.DO Medical θα βρείτε αναπηρικού αμαξιδία με μικρές και μεγάλες ρόδες, με ανάκλιση ή χωρίς. Η μεταφορά τους και η συναρμολόγηση στο χώρο σας είναι δωρεάν εντός λεκανοπεδίου Αττικής. Διαβάστε εδώ τα όρια του λεκανοπεδιού Αττικής.

* Σε περιπτωση επιλογής λάθους τύπου αμαξιδίου υπάρχει χρεώση αλλαγής. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας κατά την παραγγελία σας.

    Συχνές ερωτήσεις

    Τα αμαξίδια διαχωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες, στα αμαξίδια εσωτερικού χώρου και στα αμαξίδια εξωτερικού χώρου. Τα αμαξίδια εσωτερικού χώρου έρχονται με μικρούς τροχούς για ευκολότερη στρέψη στους εσωτερικούς χώρους ενός διαμερίσματος. Για την μετακίνηση του ασθενούς με αμαξίδια εσωτερικού χώρου απαιτείται η παρουσία ενός φροντιστή για τη μετακίνηση. Τα αμαξίδια εξωτερικού χώρου έρχονται με μεγάλους τροχούς και η μετακίνηση του ασθενούς μπορεί να γίνεται αυτόνομα από τον ίδιο ή και από το φροντιστή του. Η μεγάλη ακτίνα των τροχών βοήθα στη μετακίνηση εξωτερικούς χώρους ακόμα και σε πιο δύσκολα σημεία με ανωμαλία στο δρόμο ή στο δάπεδο όταν οδηγούνται από τον ίδιο τον ασθενή ή και από το φροντιστή του.

    Για το αμαξίδιο που θα χρησιμοποιήσετε και σε εσωτερικό χώρο, πρέπει να μετρήσετε το μικρότερο πλάτος στις πόρτες σας για να σας προτείνουμε ένα αμαξίδιο με κατάλληλο πλάτος έτσι ώστε να μπορείτε να κινήστε άνετα μέσα σε αυτόν.

    Τα αμαξίδια είναι κατασκευασμένα απο κράματα αλουμινιού που τα καθιστούν ιδιαίτερα ελαφριά. Ακόμα διπλώνει στη μέση και μπορεί να αποθηκευτεί σε διάφορα σημεία του σπιτιού όσο δεν το χρειάζεστε. Το χαμήλο βάρος και η ευελιξία να διπλώνει το καθιστά βολικό για τη μεταφορά με αυτοκίνητο, για τις καθημερινές ανάγκες και για την εκδρομή.
    Aνάλογα με τη διαθεσιμότητα των αμαξιδίων μας σε ορισμένες περιπτώσεις δίνεται η δυνατότητα ενοικίασης και για λιγότερο από ένα μήνα. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας να σας ενημερώσουμε για τη διαθεσιμότητα.
    Τα αμαξίδια μας διατίθενται προς ενοικίαση εντός λεκανοπεδίου Αττικής και η αποστολή τους χρεώνεται με τα ελάχιστα μεταφορικά ή μπορείτε να τα παραλάβετε δωρεάν από το κατάστημά μας. Ο ενοικιαστής επιβαρύνεται με τα μεταφορικά κατά την παραλαβή τους καθώς και κατά την επιστροφή τους. Για περιοχές εκτός λεκανοπεδίου Αττικής καλέστε μας για να σας ενημερώσουμε για το ακριβές κόστος. Η πρώτη αποστολή διατίθεται δωρεάν μόνο για τις γύρω περιοχές εντός του δήμου Αθηναίων.

    Παρακαλούμε να μας καλέσετε να σας ενημερώσουμε για τη δυνατότητα έκπτωσης για μακροχρόνιες μισθώσεις καθώς και για τη δυνατότητα αγοράς σε δόσεις.

    Γιατί να μας επιλέξετε για ενοικίαση αναπηρικού αμαξιδίου

    Η δέσμευσή μας για πρόληψη περιλαμβάνει τόσο τους ασθενείς όσο και τους φροντιστές. Φροντίζουμε να αναβαθμίζουμε και να σύντηρουμε συνεχώς τα διαθέσιμα αμαξιδιά μας. 

    Ενοικίαση αναπηρικού αμαξιδίου Αθήνα

    Δωρεάν μεταφορά

    Δωρεάν μεταφορά στο χώρο σας.

    Ενοικίαση αναπηρικού αμαξιδίου Αθήνα

    Υποστήριξη

    Είμαστε διαθέσιμοι ανά πάσα στιγμή για οτιδήποτε χρειαστείτε.

    Ενοικίαση αναπηρικού αμαξιδίου Αθήνα

    Δωρεάν συναρμολόγιση

    Η συναρμολόγηση γίνεται στο χώρο σας απο το έμπειρο προσωπικό μας.

    Ενοικίαση αναπηρικού αμαξιδίου Αθήνα

    Τεχνική υποστήριξη

    Σε περίπτωση βλάβης σας και εγγυομαστε έτσι την αμμεση επιλύση κάθε προβλήματος.

    Ενοικίαση αναπηρικού αμαξιδίου Αθήνα

    Εγγύηση Ποιότητας

    Τακτικός έλεγχος των αμαξιδίων από το έμπειρο προσωπικό μας.