2106754590 & 2106993690 & 6972228484

Για οποιαδήποτε απορία

Λεωφ. Μεσογείων 161

Αθήνα 115 26

FAQ / Συχνές ερωτήσεις

Ενοικίαση κρεβάτι

Τα νοσοκομειακά κρεβάτια χωρίζονται σε δύο κύριους τύπους τα μονόσπαστα και τα πολύσπαστά. Μονόσπαστα ονομάζουμε τα κρεβάτια με ανάκληση στην πλάτη και πολύσπαστα ονομάζουμε τα κρεβάτια με ανάκληση στην πλάτη και στα πόδια του ασθενούς. Η ανάκληση γίνεται είτε χειροκίνητα είτε ηλεκτρικά, στις ηλεκτρικές κλίνες οι οποίες μας παρέχουν περισσότερες θέσεις για τον ασθενή.

  • Στα μονόσπαστα ρύθμιζεται η ανάκληση της πλάτης σε γωνία κλίσης 0° έως 70° με χρήση της μανιβέλας.
  • Στα πολύσπαστα ηλεκτρικά κρεβάτια αντίστοιχα ρύθμιζεται η ανάκληση της πλάτης σε γωνία 0° έως 70° και των ποδιών από 0° έως 30°.

Και στους δυο τύπους η μανιβέλα ανύψωσης είναι εύκολη στη χρήση της και δεν απαιτεί δύναμη για να φέρουμε το κρεβάτι στην επιθυμητή κλίση.

Όλα τα ηλεκτρικά νοσοκομειακά κρεβάτια χειρίζονται από το ενσύρματο τηλεκοντρόλ και οι θέσεις που μας παρέχουν είναι οι εξής:

  • Ρύθμιση ανάκλησης στην πλάτη
  • Ρύθμιση ανάκλησης στα πόδια
  • Ρυθμιζόμενο ύψος του κρεβατιού
  • Ρύθμιση διαγώνιας κλίσης
‘Oλα μας τα νοσοκομειακά κρεβάτια είναι τελευταίας τεχνολογίας, ανωτέρας αισθητικής και πολύ εύκολα στη χρήση τους. Τα ηλεκτρικά κρεβάτια παρέχουν στο φροντιστή άνεση για τη φροντίδα του ασθενούς και στον ασθενή ανακούφιση και ευκολία στην αλλαγή στάσης.

Παρακαλούμε να μας καλέσετε να σας ενημερώσουμε για τη δυνατότητα έκπτωσης για μακροχρόνιες μισθώσεις καθώς και για τη δυνατότητα αγοράς σε δόσεις.

Ενοικίαση αμαξίδιο

Τα αμαξίδια διαχωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες, στα αμαξίδια εσωτερικού χώρου και στα αμαξίδια εξωτερικού χώρου. Τα αμαξίδια εσωτερικού χώρου έρχονται με μικρούς τροχούς για ευκολότερη στρέψη στους εσωτερικούς χώρους ενός διαμερίσματος. Για την μετακίνηση του ασθενούς με αμαξίδια εσωτερικού χώρου απαιτείται η παρουσία ενός φροντιστή για τη μετακίνηση. Τα αμαξίδια εξωτερικού χώρου έρχονται με μεγάλους τροχούς και η μετακίνηση του ασθενούς μπορεί να γίνεται αυτόνομα από τον ίδιο ή και από το φροντιστή του. Η μεγάλη ακτίνα των τροχών βοήθα στη μετακίνηση εξωτερικούς χώρους ακόμα και σε πιο δύσκολα σημεία με ανωμαλία στο δρόμο ή στο δάπεδο όταν οδηγούνται από τον ίδιο τον ασθενή ή και από το φροντιστή του.

Για το αμαξίδιο που θα χρησιμοποιήσετε και σε εσωτερικό χώρο, πρέπει να μετρήσετε το μικρότερο πλάτος στις πόρτες σας για να σας προτείνουμε ένα αμαξίδιο με κατάλληλο πλάτος έτσι ώστε να μπορείτε να κινήστε άνετα μέσα σε αυτόν.

Τα αμαξίδια είναι κατασκευασμένα απο κράματα αλουμινιού που τα καθιστούν ιδιαίτερα ελαφριά. Ακόμα διπλώνει στη μέση και μπορεί να αποθηκευτεί σε διάφορα σημεία του σπιτιού όσο δεν το χρειάζεστε. Το χαμήλο βάρος και η ευελιξία να διπλώνει το καθιστά βολικό για τη μεταφορά με αυτοκίνητο, για τις καθημερινές ανάγκες και για την εκδρομή.
Aνάλογα με τη διαθεσιμότητα των αμαξιδίων μας σε ορισμένες περιπτώσεις δίνεται η δυνατότητα ενοικίασης και για λιγότερο από ένα μήνα. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας να σας ενημερώσουμε για τη διαθεσιμότητα.
Τα αμαξίδια μας διατίθενται προς ενοικίαση εντός λεκανοπεδίου Αττικής και η αποστολή τους χρεώνεται με τα ελάχιστα μεταφορικά ή μπορείτε να τα παραλάβετε δωρεάν από το κατάστημά μας. Ο ενοικιαστής επιβαρύνεται με τα μεταφορικά κατά την παραλαβή τους καθώς και κατά την επιστροφή τους. Για περιοχές εκτός λεκανοπεδίου Αττικής καλέστε μας για να σας ενημερώσουμε για το ακριβές κόστος. Η πρώτη αποστολή διατίθεται δωρεάν μόνο για τις γύρω περιοχές εντός του δήμου Αθηναίων.

Παρακαλούμε να μας καλέσετε να σας ενημερώσουμε για τη δυνατότητα έκπτωσης για μακροχρόνιες μισθώσεις καθώς και για τη δυνατότητα αγοράς σε δόσεις.