2106754590 & 2106993690 & 6972228484

Για οποιαδήποτε απορία

Λεωφ. Μεσογείων 161

Αθήνα 115 26

Ενοικιάσεις συμπυκνωτή οξυγόνου

Ψάχνετε για συμπυκνωτή οξυγόνου για εσάς ή τον ασθενή σας;

Βρείτε σε εμάς τον κατάλληλο τύπο συμπυκνωτή για ενοικίαση που χρειάζεστε και επωφεληθείτε απο τη μηνιαία ενοικίαση για όσο χρόνο το χρειάζεστε.

Οι σταθεροί συμπυκνωτές παρέχονται δωρεάν με γνωμάτευση ΕΟΠΥΥ. Είμαστε συμβεβλημένος πάροχος οξυγόνου με τον ΕΟΠΥΥ. Ειδικές τιμές για ιδιώτες καλέστε μας για περισσότερα.

Διαθέτουμε όλους τους τύπους συμπυκνωτών προς ενοικίαση στο κατάστημα μας για χρήση από 1-10 λίτρα το λεπτό ανάλογα την ανάγκη σας. Εάν θα θέλατε να σας οδηγήσουμε στην επιλογή του συμπυκνωτή για τις ανάγκες σας ή του ασθενή σας, είμαστε πάντα στη διάθεση σας. Στη MA.DO Medical θα βρείτε συμπυκνωτές όλων των επώνυμων οίκων. 

 

2106754590

Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες στο παραπάνω τηλέφωνο ή πατήστε παρακάτω κουμπί για κλήση απο κινητό.

Συχνές ερωτήσεις

Ένας σταθερός συμπυκνωτής είναι μια συσκευή παραγώγης οξυγόνου για οικιακή χρήση που παρέχει συνεχή ροή οξυγόνου. Με ένα σωληνάκι, μπορείτε εύκολα να μετακινηθείτε μέσα στο χώρο σας σε απόσταση εώς 15 μέτρα. Το μόνο πράγμα που χρειάζεται είναι να επιλέξετε τη σωστή ρύθμιση της ροής του οξυγόνου. ‘Ολες οι συσκευές οξυγόνου (συμπυκνωτές) είναι εύκολες στη χρήση τους.

Λείτουργει αυτονόμα σε σχεσή με όλες τις υπόλοιπες λυσείς oξυγονοθεραπείας γιατί απαιτεί μόνο ρεύμα για τη παραγώγη οξυγόνου. Οι σταθεροί συμπυκνωτές οξυγόνου έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν στον ασθενή οξυγόνο με σταθερή συνεχή ροή. Η συνεχής ροή απαιτείται ειδίκα κατά την νυχτερινή χρήση, όπου αναπνέουμε λιγότερο συχνά και με λιγότερη δύναμη. Επίσης η συνεχής ροή δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιούμε μακρύτερο καλώδιο εώς και 15 μέτρων κατί που διεύκολυνει τη καθημερινότητα μας σε εσωτερικούς χώρους

Να επιλέξετε έναν ύσηχο και αξιόπιστο συμπυκνωτή με υψήλη απόδοση στην παραγώγη οξυγόνου. Εμείς εχούμε φροντισεί για εσάς με νέα μηχανημάτα για να αναπνέετε ξέγνοιαστα.

Διαθέτουν τρόχους για την εύκολη μεταφορά τους μέσα στο σπίτι. Ζυγίζουν από 14 έως 20 κιλά και έχουν λαβή μεταφοράς για την μετάφορα τους εκτός σπιτιού.

Η ενοικίαση τους είναι για ενα μήνα το ελάχιστο μιας και τόση είναι η περίοδος της πρώτης γνωμάτευσης από τον ΕΟΠΠΥ.

Ο ενοικιαστής επιβαρύνεται με τα μεταφορικά κατά την παραλαβή τους καθώς και κατά την επιστροφή τους. Για περιοχές εκτός λεκανοπεδίου Αττικής καλέστε μας για να σας ενημερώσουμε για το ακριβές κόστος. 

Παρακαλούμε να μας καλέσετε να σας ενημερώσουμε για τη δυνατότητα έκπτωσης για μακροχρόνιες μισθώσεις για ιδιώτες που δεν διαθέτουν γνωμάτευση. 

Γιατί να μας επιλέξετε για ενοικίαση ενός

Η δέσμευσή μας για πρόληψη περιλαμβάνει τόσο τους ασθενείς όσο και τους φροντιστές. Φροντίζουμε να αναβαθμίζουμε και να σύντηρουμε συνεχώς τα διαθέσιμα αμαξιδιά μας. 

Υποστήριξη

Είμαστε διαθέσιμοι ανά πάσα στιγμή για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Δωρεάν συναρμολόγιση

Η επιδειξη γίνεται στο χώρο σας απο το έμπειρο προσωπικό μας.

Τεχνική υποστήριξη

Σε περίπτωση βλάβης σας και εγγυομαστε έτσι την αμμεση επιλύση κάθε προβλήματος.

Εγγύηση Ποιότητας

Τακτικός έλεγχος και συντήρηση από το έμπειρο προσωπικό μας.