2106754590 & 2106993690 & 6974256650

Για οποιαδήποτε απορία

Λεωφ. Μεσογείων 161

Αθήνα 115 26

Φορητός συμπυκνωτής ενοικίαση FreeStyle Comfort 1-5 l/m

Ρύθμιση: απο 1 έως και 5 λίτρα ανα λέπτο
Διαστάσεις: 25,4 x 18,5 x 7,9 cm
Βάρος με μπαταρία 8 στοιχείων: 2,3 κιλά
Επίπεδο Θορύβου: 39dB

140,00

Ο συμπυκνωτής οξυγόνου Freestyle Comfort έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την κινητικότητά σας. Με βάρος μόνο 2,3 κιλά, είναι εύκολο να το μεταφέρετε είτε βρίσκεστε στο σπίτι, είτε ταξιδεύετε είτε εξερευνάτε την ύπαιθρο. Το εργονομικό του σχήμα ταιριάζει φυσικά στις καμπύλες του σώματός σας, παρέχοντας μια άνετη, διακριτική εμπειρία.

Σχεδιασμένος για να λειτουργεί αθόρυβα, ο Freestyle Comfort σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε κοινωνικές δραστηριότητες, ψυχαγωγία και υσηχία χωρίς θόρυβο που αποσπά την προσοχή. Η διακριτική του απόδοση το καθιστά ιδανικό για κάθε περιβάλλον, από ήσυχα βράδια στο σπίτι έως πολυσύχναστους δημόσιους χώρους.

Η μπαταρία 8 κυψελών διαρκεί έως και 8 ώρες και η μπαταρία 16 κυψελών διαρκεί έως και 16 ώρες ανάλογα τα λίτρα χρήσης ανά λέπτο. Ο Freestyle Comfort διασφαλίζει ότι έχετε το οξυγόνο που χρειάζεστε χωρίς συνεχείς ανησυχίες για την επαναφόρτιση.

Η ενοικίαση του συμπυκνωτή οξυγόνου Freestyle Comfort είναι ένας οικονομικά αποδοτικός τρόπος πρόσβασης σε τεχνολογία αιχμής χωρίς την αρχική επένδυση. Είναι ιδανικό για βραχυπρόθεσμες ανάγκες, δοκιμαστικές περιόδους ή για όσους προτιμούν να μην δεσμευτούν να αγοράσουν.

Εύκολο στην αποθήκευση, την μετάκινηση και τη μεταφορά. Με βάρος μόλις 2.3 κίλα και χάρη στο έξυπνο τρόπο με τον οποίο διπλώνει το καθιστά το πιο φορήτο αμαξίδιο στη κατηγορία του για τη μεταφορά του απο το σπίτι στο εξοχικό. Χάρη στον εργονομικό του σχεδίασμο και με τους έξυπνους τροχούς υποβοήθησης κύλησης μπορείται να το μεταφέρετε διπλώμενο ευκόλα μέσα ή εξω απο το σπίτι.

Ρύθμιση: απο 1 έως και 5 λίτρα ανα λέπτο
Διαστάσεις: 25,4 x 18,5 x 7,9 cm
Βάρος με μπαταρία 8 στοιχείων: 2,3 κιλά
Επίπεδο Θορύβου: 39dBa

Κατασκευαστής

Caire

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.