2106754590 & 6972228484

Για οποίαδηποτε απορία

Λεωφ. Μεσογείων 161

Αθήνα 115 26

ΔΕΥ - ΠΑΡ: 8:30 - 20:00

ΣΑΒ:10.00-14.00

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Βιταμίνη ANTI AGE Papaya, A, C, E, Selenium, Zinc SWISS ENERGY

4,90 συμπερ. ΦΠΑ

Βιταμίνη ANTI AGE Papaya, A, C, E, Selenium, Zinc SWISS ENERGY

Βιταμίνες Α, C, E, Ψευδάργυρος, Σελήνιο, Παπάγια

Βιταμίνες για νεότητα και ομορφιά!

Συνδυασμός βιταμινών A, C και E που συμβάλει στην προστασία των κυτάρρων από το οξειδωτικό στρες. Το Σελήνιο είναι γνωστό για την αντιοξειδωτική του δράση. Η Παπάγια βελτιώνει την σωματική κατάσταση και το ανοσoποιητικό σύστημα.

Χαρακτηριστικά βιταμινών:

  • Υψηλής ποιότητας συστατικά: H SwissEnergy είναι μια σειρά συμπληρωμάτων διατροφής βασισμένη στην επιστημονική γνώση, την έρευνα και την προσεκτική επιλογή συστατικών.
  • Ορθή παραγωγική πρακτική: Χρησιμοποιούμε μόνο GMP – πιστοποιημένες παραγωγικές εγκαταστάσεις που διαθέτουν τις αυστηρότερες απαιτήσεις – και ελέγχουμε κάθε προϊόν σε όλο τον παραγωγικό κύκλο για να εξασφαλίσουμε ότι ακολουθούνται τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα.
  • Αποδεδειγμένη επιστήμη: Εστιάζουμε στον σχεδιασμό και την επιστημονική παραγωγή βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής που σας βοηθούν να ακολουθήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής.
  • Γρήγορη δράση και υψηλή απόδοση: Τα αναβράζοντα δισκία είναι ένας από τους πιο αποδοτικούς τρόπους για τη χορήγηση ενεργών συστατικών στον οργανισμό.
  • Γευστικό ρόφημα για την υγεία σας: Οι αναβράζουσες βιταμίνες SwissEnergy είναι ένας συνδυασμός υγιεινών θρεπτικών ουσιών σε μορφή δροσιστικού και γευστικού ροφήματος.

Ενεργά Συστατικά:

Vitamin C

180 mg

Papaya extract

100 mg
Zinc15 mg
Vitamin E (a-TE)10 mg
Pro Vitamin A2 mg
Vitamin B9400 μg
Selenium30 μg

”Το προϊόν είναι εγκεκριμένο από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων”

Βιταμίνη ANTI AGE Papaya, A, C, E, Selenium, Zinc SWISS ENERGY

Κατασκευαστής

Swiss Energy