2106754590 & 2106993690 & 6972228484

Για οποιαδήποτε απορία

Λεωφ. Μεσογείων 161

Αθήνα 115 26

Κωδ. προιόντος 451905656-1 Κατηγορία

Philips Auto CPAP Respironics DreamStation

1.080,00

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Philips Auto CPAP Respironics DreamStation

Οι συσκευές θεραπείας ύπνου θετικής πίεσης των αεραγωγών DreamStation (PAP) έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι τόσο άνετες και εύκολες στην εμπειρία όσο ο ύπνος. Συνδέοντας ασθενείς και ομάδες φροντίδας, οι συσκευές DreamStation δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να αγκαλιάσουν τη φροντίδα τους με αυτοπεποίθηση και να επιτρέψουν στις ομάδες φροντίδας να εξασκούν αποτελεσματική και αποτελεσματική διαχείριση ασθενών

Share:

Philips Auto CPAP Respironics DreamStation

SKU 451905656-1 Κατηγορία

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

 

Philips Auto CPAP Respironics DreamStation

 

Χαρακτηριστικά

Σχεδιασμός με γνώμονα τον ασθενή

Ένας κομψός, κομψός, χαμηλού προφίλ σχεδιασμός προσφέρει τα σημαντικά χαρακτηριστικά που οι ασθενείς μας είπαν ότι ήθελαν σε μια συσκευή θεραπείας. Είναι μικρό και ελαφρύ, καθιστώντας εύκολη τη συσκευασία για ταξίδια. Διαθέτει μενού με εύκολη πλοήγηση, μια μπροστινή οθόνη που μπορεί να λειτουργήσει ενώ ξαπλώνει ή κάθεται στο κρεβάτι, καθώς και ένα εύκολο στον καθαρισμό, μονοκόμματο θάλαμο υγραντήρα.

Απλοποιημένη αξιολόγηση συσκευής

Η απομακρυσμένη αντιμετώπιση προβλημάτων απλοποιεί την αξιολόγηση συσκευών στο σπίτι και μπορεί να συμβάλει στη μείωση του αριθμού των συσκευών που λειτουργούν κανονικά και επιστρέφονται για επισκευή. Οι ασθενείς μπορούν να χρησιμοποιήσουν το εύκολο αυτοδιαγνωστικό εργαλείο της συσκευής για να μειώσουν το χρόνο και την απογοήτευση που σχετίζονται με την αντιμετώπιση προβλημάτων συσκευής.

Οικονομικές επιλογές συνδεσιμότητας

Το ενσωματωμένο Bluetooth® είναι στάνταρ σε κάθε συσκευή και τα προαιρετικά μόντεμ Wi-Fi και κινητής τηλεφωνίας παρέχουν την πιο ολοκληρωμένη σουίτα επιλογών συνδεσιμότητας μεταξύ των κορυφαίων εμπορικών σημάτων CPAP. * Ο αρθρωτός σχεδιασμός του DreamStation σας διευκολύνει να επιλέξετε την πιο οικονομική επιλογή για κάθε ασθενή .

Ο εγκλιματισμός έγινε εύκολος

Το DreamStation περιλαμβάνει ένα σύνολο εργαλείων που διευκολύνουν τους ασθενείς που ξεκινούν τη θεραπεία με PAP και για τη συνεχή μακροχρόνια χρήση τους. Το EZ-Start μπορεί να βοηθήσει τους ασθενείς να προσαρμοστούν σταδιακά στη θεραπεία, ενώ το SmartRamp επιτρέπει στους χρήστες να κοιμούνται σε χαμηλότερες πιέσεις.

Κατασκευαστής

Philips

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.