2106754590 & 2106993690 & 6972228484

Για οποιαδήποτε απορία

Λεωφ. Μεσογείων 161

Αθήνα 115 26

Κωδ. προιόντος cbmas-YF-02 Κατηγορία

Στοματορινική μάσκα Yuwell YF-02 C-PAP

84,00

Η πιο άνετη στοματορινική μάσκα Yuwell YF-02 από τη σειρά BreathWear με ευρεία όραση για ασθενείς που υποβάλλονται σε θεραπεία για άπνοια ύπνου και ροχαλητό. Ελαφρύ ύφασμα και ελεγχόμενη ροή αέρα για αποφυγή θορύβου και περισσότερη άνεση κατά τη διάρκεια του νυχτερινού σας ύπνου.

 

 

Share:

Στοματορινική μάσκα Yuwell YF-02 C-PAP

SKU cbmas-YF-02 Κατηγορία

Η μάσκα προσώπου Yf-02 BreathWear χωρίς υποστήριξη στο μέτωπο-η Yuwell είναι μια τέλεια μάσκα για όσους αναζητούν άνεση και εύκολη προσαρμογή. Η μάσκα Yf-02 BreathWear έχει μαξιλάρι σιλικόνης, με μεγάλη σφράγιση με τρόπο που αποτρέπει τη διαρροή αέρα.

Το μαξιλάρι μάσκας Yf-02 είναι μαλακό και ελαφρύ και έχει σχεδιαστεί πλήρως για να μειώνει την πίεση του προσώπου, χάρη στον εξαιρετικά προσαρμοστικό σχεδιασμό του στη γέφυρα της μύτης. Έτσι, ο ασθενής κατά τη διάρκεια της θεραπείας άπνοιας στον ύπνο μπορεί εύκολα να ρυθμίσει τη μάσκα.

Το υλικό μαξιλαριού είναι σιλικόνη, καθιστώντας τη μάσκα ελαφρύτερη και προσαρμόζεται αυτόματα στο πρόσωπο του ασθενούς, με σεβασμό στους διαφορετικούς τύπους σχημάτων. Βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη καθ ‘όλη τη διάρκεια της θεραπείας.

Η έξοδος αέρα της μάσκας BreathWear YF-02 Yuwell είναι αθόρυβη, μειώνοντας τον θόρυβο και την ένταση της εξόδου αέρα κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η μάσκα BreathWear – Yuwell έχει λίγα μέρη, τα οποία βοηθούν στη συντήρηση και τον καθαρισμό. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, εάν ο ασθενής χρειαστεί να αποσυνδεθεί από τη μάσκα YF-02, θα γίνει γρήγορα χάρη στον έξυπνο σύνδεσμο απελευθέρωσης. Επιτρέποντας στον ασθενή να διαχωρίσει ή να συνδέσει εύκολα τη μάσκα και τη συσκευή.

Ο συνδετήρας του (λουρί) είναι ελαφρύς, απαλός, με ελαφριά αφή και επιλεγμένο ύφασμα. Εξασφαλίζοντας μεγάλη σταθερότητα και άνεση κατά τη διάρκεια του νυχτερινού ύπνου σας. Βοηθώντας έτσι τον ασθενή ενώ προσαρμόζεται στη θεραπεία για το ροχαλητό και την άπνοια ύπνου

YF-02 τεχνικά χαρακτηριστικά:
Χρήση για ενήλικες
Άχρωμο/διαφανές
Διάμετρος βαλβίδας: αγκώνας 22 mm
Ο τύπος σύνδεσης με σωλήνα αέρα υπό πίεση είναι κατάλληλος για πίεση
Υλικά:
Κεντρικό πλαίσιο, βαλβίδα/αγκώνας και συνδετήρες από πολυανθρακικό και πολυπροπυλένιο
Μαξιλάρι σιλικόνης
Λουρί αφρού πολυουρεθάνης με νάιλον και λύκρα

 

Κατασκευαστής

yuwell

Μέγεθος

S, M, L

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.