2106754590 & 2106993690 & 6972228484

Για οποιαδήποτε απορία

Λεωφ. Μεσογείων 161

Αθήνα 115 26

Αγορά φιάλης Sodasystem

Συχνές ερωτήσεις

Οι φιάλες CO2 είναι απόλυτα ασφαλείς για να τις έχετε στο σπίτι σας. Κατασκευάζονται με αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας για την προστασία των καταναλωτών μας και είναι ασφαλή σχεδόν σε οποιοδήποτε υψόμετρο (οι πελάτες μας στις Ελβετικές Άλπεις μπορούν να το επιβεβαιώσουν!). Οι κύλινδροι μας είναι ειδικά εξοπλισμένοι με μια βαλβίδα ασφαλείας που θα απελευθερώσει ακίνδυνα το αέριο στην απίθανη περίπτωση που η πίεση εντός του ενανθρακικού κυλίνδρου ανέβει πάνω από τα επίπεδα κατωφλίου. Φροντίστε να αποθηκεύετε πάντα τον κύλινδρο CO2 σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον, μακριά από το άμεσο ηλιακό φως. Ο κύλινδρος ενανθράκωσης δεν πρέπει να εκτίθεται σε πηγές θερμότητας (όπως παρατεταμένη διαδρομή στο πορτμπαγκάζ ενός αυτοκινήτου) ούτε να τοποθετείται ακριβώς δίπλα σε πηγή θερμότητας όπως φούρνος, σόμπα ή τζάκι.

Ενώ το αέριο στον κύλινδρο CO2 δεν λήγει, οι φιάλες μας πρέπει να ελεγχθούν για λόγους διασφάλισης ποιότητας μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία, η οποία μπορεί να βρεθεί στο κάτω μέρος του κυλίνδρου. Για καλύτερη χρήση, συνιστούμε να αποθηκεύετε τον κύλινδρο σας σε θερμοκρασία δωματίου.

Το σώμα των κυλίνδρων CO2 μας είναι αλουμίνιο ενώ οι βαλβίδες είναι ορείχαλκο. Απολαύστε την αντοχή των κυλίνδρων μας!

Οι κύλινδροι ανθράκωσης είναι η καρδιά της συσκευής παραγωγής ανθρακούχου νερού. Ταιριάζει τέλεια με τη συσκευή παραγωγής ανθρακούχου νερού και περιέχει άχρωμο, άοσμο, άκαυστο αέριο, που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία φυσαλίδων.
Με μια ανταλλαγή αερίου, επιστρέφετε οποιαδήποτε άδεια φιάλη Sodasystem και απλώς πληρώνετε την τιμή του αερίου για μια νέα φιάλη. Μπορείτε εύκολα να ανταλλάξετε τον κύλινδρο ενανθράκωσης μέσω παράδοσης στο σπίτι ή σε ένα κατάστημα κοντά σας.
Η Sodasystem συνιστά να έχετε τουλάχιστον 3 κύλινδρους στη διάθεσή σας, ώστε να έχετε πάντα ανθρακικό και να μπορείτε να ανταλλάσσετε 2 τη φορά, εκμεταλλευόμενοι τη μειωμένη χρέωση αποστολής.

Γιατί να μας επιλέξετε για τις φίαλες του ανθρακώτη σας

Φιάλη Sodasystem

Δωρεάν μεταφορά

Δωρεάν μεταφορά στο χώρο σας εντος δήμου Αθηναίων.

Φιάλη Sodasystem

Υποστήριξη

Είμαστε διαθέσιμοι ανά πάσα στιγμή για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Φιάλη Sodasystem

Τεχνική υποστήριξη

Σε περίπτωση βλάβης σας και εγγυομαστε έτσι την αμμεση επιλύση κάθε προβλήματος.

Φιάλη Sodasystem

Εγγύηση Ποιότητας

Τακτικός έλεγχος των αμαξιδίων από το έμπειρο προσωπικό μας.