2106754590 & 2106993690 & 6972228484

Για οποιαδήποτε απορία

Λεωφ. Μεσογείων 161

Αθήνα 115 26

Κωδ. προιόντος 15-521-042 Κατηγορία

Στοματορινική Μάσκα CPAP BMC iVolve F1A

80,00

Το iVolve F1A της μάρκας BMC είναι η μάσκα CPAP που καλύπτει τόσο το στόμα όσο και τη μύτη. Είναι ελαφρύ, συμπαγές και εύκολο στη χρήση, ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν πρακτικότητα και άνεση στη θεραπεία της άπνοιας ύπνου.

 

Share:

Στοματορινική Μάσκα CPAP BMC iVolve F1A

SKU 15-521-042 Κατηγορία

Στοματορινική Μάσκα CPAP BMC iVolve F1A

 

Το iVolve F1A είναι η αποκλειστική επιλογή μάσκας στομάχου της BMC , μια μάσκα CPAP χωρίς υποστήριξη στο μέτωπο και με μόνο πέντε τεμάχια, το ιδανικό μοντέλο για όσους αναζητούν πρακτικότητα στο ταξίδι θεραπείας της άπνοιας ύπνου .

Χαρακτηριστικά της μάσκας iVolve F1A CPAP:

– Άνεση με διπλό μαξιλάρι
– Απλότητα στο χειρισμό
– Ελευθερία κατά τη διάρκεια του ύπνου
– Άνετη και ρυθμιζόμενη στερέωση

Άνεση με διπλό μαξιλάρι

Η μάσκα iVolve F1A CPAP διαθέτει μαξιλάρι σιλικόνης διπλού στρώματος: ένα στρώμα που τυλίγεται γύρω από το πρόσωπο για να παρέχει σφράγιση και το δεύτερο στρώμα που ακολουθεί διακριτικά το καλούπι του προσώπου, προσφέροντας ασφάλεια και σταθερότητα στη θεραπεία της άπνοιας στον ύπνο.

Απλότητα στο χειρισμό

Όσοι έχουν άπνοια ύπνου και υποβάλλονται σε θεραπεία με CPAP, γνωρίζουν πώς η πρακτικότητα βοηθά στην καθημερινή τους ζωή με τη συσκευή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η BMC έφερε μια ευέλικτη επιλογή μάσκας, η οποία έχει μόνο πέντε κομμάτια! Είναι απλό να φορέσετε, να συναρμολογήσετε και να αποσυναρμολογήσετε για καθαρισμό ή να συσκευάσετε σε ένα ταξίδι.

ελευθερία κατά τη διάρκεια του ύπνου

Το iVolve F1A είναι μια μάσκα CPAP που δεν έχει υποστήριξη στο μέτωπο, μειώνοντας τα σημεία πίεσης, προσφέροντας έναν εντελώς ελαφρύ σχεδιασμό για να απολαύσετε έναν ήσυχο και ήσυχο βραδινό ύπνο στη θεραπεία της άπνοιας στον ύπνο .

Άνετο και ρυθμιζόμενο εξάρτημα

Η μάσκα προσώπου iVolve F1A BMC συνοδεύεται από ένα συνδετήρα με ρυθμιζόμενους ιμάντες Velcro, κατασκευασμένο από ύφασμα με συνθετικές ίνες που προσφέρουν ελαστικότητα χωρίς συμβιβασμούς στη θερμική άνεση του δέρματος, συμβάλλοντας στην προσαρμογή στη θεραπεία της άπνοιας ύπνου.

Κατασκευαστής

BMC

Μέγεθος

S, M, L

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.