2106754590 & 6972228484

Για οποίαδηποτε απορία

Λεωφ. Μεσογείων 161

Αθήνα 115 26

ΔΕΥ - ΠΑΡ: 8:30 - 20:00

ΣΑΒ:10.00-14.00

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Γυαλιά Πρεσβυωπίας Notebook Readers

7,00 συμπερ. ΦΠΑ

Γυαλιά πρεσβυωπίας της σειράς Notebook Readers για μια πιο σοφιστικέ διάθεση & στυλ.

Λόγοι για να επιλέξετε τα γυαλια πρεσβυωπίας Alfa Optica.

Σκελετός:

Οι σκελετοί των γυαλιών πρεσβυωπίας alfa optica είναι κατασκευασμένοι από υψηλής ποιότητας υλικά που αντέχουν σε σκληρή καθημερινή χρήση.

Το design του σκελετού κάθε σειράς ενσωματώνει τη φιλοσοφία της απλότητας & της χρηστικότητας, χωρίς σχεδιαστικές υπερβολές. Μπορείτε να επιλέξετε το σχέδιο και το χρώμα που ταιριάζει με το χαρακτήρα σας ή ακόμα και με τη διάθεσή σας.

Ασφαιρικοί Φακοί:

Οι συμβατικοί φακοί στα γυαλιά πρεσβυωπίας παρουσιάζουν μια σειρά από προβλήματα, όπως είναι το μεγάλο τους μέγεθος και οι οπτικές παραμορφώσεις, που δημιουργούν στο χρήστη.

Οι ασφαιρικοί φακοί alfa optica αποτελούν τη λύση στα παραπάνω, καθώς ελαχιστοποιούν τις παρεκκλίσεις και τις παραμορφώσεις, με συνέπεια να μην κουράζεστε κατά τη χρήση τους.

Επιπλέον, οι φακοί alfa optica είναι συμπαγέστεροι, “πιο επίπεδοι” και ελαφρύτεροι από τους συμβατικούς φακούς, καθιστώντας τα μοναδικά στο είδος τους.

Αντιχαρακτική επίστρωση:

Η αντιχαρακτική επίστρωση των γυαλιών πρεσβυωπίας alfa optica προσδίδει αυξημένη αντοχή κατά της χάραξης σε όλους τους δείκτες διάθλασης, ώστε ο φακός να διατηρεί τις ιδιότητες του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Η επίστρωση δεν παρεμβαίνει στη λειτουργία των φακών και δεν επηρεάζει την όραση, αλλά δημιουργεί ένα μόνιμο δεσμό με το φακό που εμποδίζει τη χάραξη τους κατά τη χρήση, η οποία είναι συνηθισμένη στους συμβατικούς φακούς. Πιθανή χάραξη του φακού, θα ήταν μακροπρόθεσμα βλαβερή για την όραση του χρήστη .

Τέλος, η επίστρωση δρα ως προστατευτικό στρώμα, καθιστώντας τους φακούς πιο ανθεκτικούς.

Επιλέξτε 1 ή περισσότερα χρώματα, ανάλογα με τη διάθεσή & την προσωπικότητα σας ή συνδυάστε τα γυαλιά σας με την ένδυση και τα χρώματά σας.

Κάθε ζευγάρι διατίθεται με προστατευτική θήκη.

 

ΧρώματαΒαθμοί
Μπρονζέ+1.50
Μεταλλικό+2.00
Μπλε+2.50
Κόκκινο+3.00
Χρυσαφί+3.50