2106754590 & 6972228484

Για οποίαδηποτε απορία

Λεωφ. Μεσογείων 161

Αθήνα 115 26

ΔΕΥ - ΠΑΡ: 8:30 - 20:00

ΣΑΒ:10.00-14.00

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Βιταμίνη SPORT Isosport SWISS ENERGY

4,90 συμπερ. ΦΠΑ

Βιταμίνη SPORT Isosport SWISS ENERGY

Κάλιο, Μαγνήσιο, Βιταμίνη C

Διατήρηση της ισορροπίας των μεταλλικών στοιχείων!

Συμπλήρωμα ηλεκτρολυτών που διατηρεί την ισορροπία στο σώμα. Η εφίδρωση κατα την σωματική άσκηση μπορεί να προκαλέσει απώλεια σημαντικών μεταλικών στοιχέιων και ηλεκτρολυτών. Το Κάλιο συμμετέχει στην ρύθμιση της ισοροπίας του νερού. Το Κάλιο και το Μαγνήσιο διατηρούν την γλυκόζη του αίματος σε υγιή επίπεδα. Η Βιταμίνη C προστατεύει το σώμα ως αντιοξειδωτικό.

Συνιστάται για περιπτώσεις αφυδάτωσης και αυξημένης εφύδρωσης κατα την διάρκεια ή μετά την άθληση.

Χαρακτηριστικά βιταμινών:

  • Υψηλής ποιότητας συστατικά: H SwissEnergy είναι μια σειρά συμπληρωμάτων διατροφής βασισμένη στην επιστημονική γνώση, την έρευνα και την προσεκτική επιλογή συστατικών.
  • Ορθή παραγωγική πρακτική: Χρησιμοποιούμε μόνο GMP – πιστοποιημένες παραγωγικές εγκαταστάσεις που διαθέτουν τις αυστηρότερες απαιτήσεις – και ελέγχουμε κάθε προϊόν σε όλο τον παραγωγικό κύκλο για να εξασφαλίσουμε ότι ακολουθούνται τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα.
  • Αποδεδειγμένη επιστήμη: Εστιάζουμε στον σχεδιασμό και την επιστημονική παραγωγή βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής που σας βοηθούν να ακολουθήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής.
  • Γρήγορη δράση και υψηλή απόδοση: Τα αναβράζοντα δισκία είναι ένας από τους πιο αποδοτικούς τρόπους για τη χορήγηση ενεργών συστατικών στον οργανισμό.
  • Γευστικό ρόφημα για την υγεία σας: Οι αναβράζουσες βιταμίνες SwissEnergy είναι ένας συνδυασμός υγιεινών θρεπτικών ουσιών σε μορφή δροσιστικού και γευστικού ροφήματος.

Ενεργά Συστατικά:

Potassium

210 mg

Magnesium

150 mg
Vitamin C90 mg

Osmolality

235 mOsmol/l

”Το προϊόν είναι εγκεκριμένο από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων”

Βιταμίνη SPORT Isosport SWISS ENERGY

Κατασκευαστής

Alfacare