2106754590 & 6972228484

Για οποίαδηποτε απορία

Λεωφ. Μεσογείων 161

Αθήνα 115 26

ΔΕΥ - ΠΑΡ: 8:30 - 20:00

ΣΑΒ:10.00-14.00

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Βιταμίνη IMMUNOSTIM Echinacea + Vitamin C

8,40 συμπερ. ΦΠΑ

Βιταμίνη IMMUNOSTIM Εχινάτσια + Πρόπολη Swiss Energy

Εχινάτσια και Πρόπολη + Βιταμίνη C

Ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού!

Η Εχινάτσια είναι γνωστή ως ένα από τα πιο χρήσιμα βότανα της φύσης, ισχυροποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα. Η Πρόπολη μελισσών είναι φυσικό αντιβιοτικό. Εξουδετερώνει τα επιβλαβή βακτήρια χωρίς να καταστρέφει τα φιλικά προς τον οργανισμό. Αυξάνει την αντίσταση του οργανισμού σε μολύνσεις.

Χαρακτηριστικά βιταμινών:

  • Υψηλής ποιότητας συστατικά: H SwissEnergy είναι μια σειρά συμπληρωμάτων διατροφής βασισμένη στην επιστημονική γνώση, την έρευνα και την προσεκτική επιλογή συστατικών.
  • Ορθή παραγωγική πρακτική: Χρησιμοποιούμε μόνο GMP – πιστοποιημένες παραγωγικές εγκαταστάσεις που διαθέτουν τις αυστηρότερες απαιτήσεις – και ελέγχουμε κάθε προϊόν σε όλο τον παραγωγικό κύκλο για να εξασφαλίσουμε ότι ακολουθούνται τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα.
  • Αποδεδειγμένη επιστήμη: Εστιάζουμε στον σχεδιασμό και την επιστημονική παραγωγή βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής που σας βοηθούν να ακολουθήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής.
  • Γρήγορη δράση και υψηλή απόδοση: Τα αναβράζοντα δισκία είναι ένας από τους πιο αποδοτικούς τρόπους για τη χορήγηση ενεργών συστατικών στον οργανισμό.
  • Γευστικό ρόφημα για την υγεία σας: Οι αναβράζουσες βιταμίνες SwissEnergy είναι ένας συνδυασμός υγιεινών θρεπτικών ουσιών σε μορφή δροσιστικού και γευστικού ροφήματος.

Ενεργά Συστατικά:

Acerola powder

(17% Vit. C) – fruit

100 mg

Ascorbic acid

80 mg
Echinacea root extract50 mg

Salix alba extract

(15% min. salicin)- cortex

25 mg

Propolis extract

(resin)

12,5 mg
Zinc4,5 mg

”Το προϊόν είναι εγκεκριμένο από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων”

Βιταμίνη IMMUNOSTIM Echinacea + Vitamin C