2106754590 & 6972228484

Για οποίαδηποτε απορία

Λεωφ. Μεσογείων 161

Αθήνα 115 26

ΔΕΥ - ΠΑΡ: 8:30 - 20:00

ΣΑΒ:10.00-14.00

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Βιταμίνη ANTI-STRESS Mg + Vitamin B6,K,Taurine,C Swiss Energy

8,40 συμπερ. ΦΠΑ

Βιταμίνη ANTI-STRESS Mg + Vitamin B6, K, Taurine, C Swiss Energy

Βιταμίνη κατά του στρες με Μαγνήσιο + Βιταμίνη Β6, Κ, Ταυρίνη, C

Για Υγιές Νευρικό Σύστημα!

Το Μαγνήσιο έχει θεμελιώδη ρόλο στη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος. Η Βιταμίνη Β6 βοηθά στην απορρόφηση του Μαγνησίου και ενισχύει την ευεργετική του δράση σε ολόκληρο το νευρικό σύστημα. Συστήνεται για άτομα με σωματικό και συναισθηματικό stress.

Χαρακτηριστικά βιταμινών:

  • Υψηλής ποιότητας συστατικά: H SwissEnergy είναι μια σειρά συμπληρωμάτων διατροφής βασισμένη στην επιστημονική γνώση, την έρευνα και την προσεκτική επιλογή συστατικών.
  • Ορθή παραγωγική πρακτική: Χρησιμοποιούμε μόνο GMP – πιστοποιημένες παραγωγικές εγκαταστάσεις που διαθέτουν τις αυστηρότερες απαιτήσεις – και ελέγχουμε κάθε προϊόν σε όλο τον παραγωγικό κύκλο για να εξασφαλίσουμε ότι ακολουθούνται τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα.
  • Αποδεδειγμένη επιστήμη: Εστιάζουμε στον σχεδιασμό και την επιστημονική παραγωγή βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής που σας βοηθούν να ακολουθήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής.
  • Γρήγορη δράση και υψηλή απόδοση: Τα αναβράζοντα δισκία είναι ένας από τους πιο αποδοτικούς τρόπους για τη χορήγηση ενεργών συστατικών στον οργανισμό.
  • Γευστικό ρόφημα για την υγεία σας: Οι αναβράζουσες βιταμίνες SwissEnergy είναι ένας συνδυασμός υγιεινών θρεπτικών ουσιών σε μορφή δροσιστικού και γευστικού ροφήματος.

Ενεργά Συστατικά:

Magnesium

150 mg

Vitamin B6

1 mg
Vitamin C250 mg
Potassium

234 mg

Taurine25 mg

”Το προϊόν είναι εγκεκριμένο από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων”.

Βιταμίνη ANTI-STRESS Mg + Vitamin B6,K,Taurine,C Swiss Energy

Κατασκευαστής

Swiss Energy